Montes: "No em fio de la Real Sociedad"

By Redacción - octubre 11, 2014

El tècnic blanc-i-blau considera que la situació de l'equip donostiarra és temporal i apunta que compta amb molt bones jugadores El Femení rep aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a la Real Sociedad a partir de les 12.15h. El conjunt blanc-i-blau, que ha encadenat tres jornades consecutives sense perdre, s'enfronta a un rival directe que no ha començat bé la temporada, però que compta amb un bon elenc de jugadores i que confia en superar la situació actual.

"La situació del nostre rival no és real. Respecte a la temporada passada només ha patit un parell de baixes i la major part de la plantilla és la mateixa d'aquestes campanyes i ja hem vist el nivell", ha reflexionat Montes. En aquest context, ha assenyalat que "no em fio de la Real Sociedad; és un partit trampa. Ha jugat contra l'Athletic Club, l'Atlètico de Madrid i el Llevant en aquest inici de lliga i s'ha vist penalitzada, però crec que aquest diumenge no serà fàcil". El preparador espanyolista, en aquest sentit, ha destacat que és un equip amb un gran potencial ofensiu. "Tenen a Nahikari, que és una davantera internacional en les categories inferiors i que té molt nivell. A més, és molt ràpida. És un equip molt equilibrat tant en defensa com en atac", ha indicat. 

Montes ha insistit que "la Real Sociedad és un rival de la nostra lliga. A vegades, les coses no surten com un vol, però per com treballen i pel seu entrenador, estic convençut que remuntaran. És un equip que intenta jugar la pilota, són potents a dalt i ens exigiran molt".

Respecte a la situació de l'equip, Montes ha comentat que "per fer bo el punt s'ha de guanyar. En aquesta lliga tan igualada cal sumar de tres en tres i encara que sigui un partit difícil, cal donar continuïtat a la bona ratxa d'aquestes últimes jornades. En l'últim partit vam aconseguir mantenir la porteria a zero i és una cosa que intentarem repetir, perquè és molt important".

Font: RCD Espanyol

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios