Plantant cara a un Primera sota una forta calor: SANT GABRIEL 3 - EUROPA 1

By Redacción - noviembre 17, 2014


Després de jugar divendres la semifinal de la Copa Catalunya davant el FC Barcelona, campió de Primera i de Copa, l'equip escapulat va afrontar diumenge al matí a Sant Adrià un nou duel contra un equip de la màxima categoria del futbol femení, el San Gabriel (3-1). 


Sota una intensa calor, el quadre gracienc va plantar cara davant el conjunt blau a la primera meitat, disposant molt ordre tàctic. Fins i tot l'Europa es va avançar al marcador només començar la segona part. Andrea Granados va avançar les visitants en culminar un contraatac.

En aquesta segona part el rendiment de les gracienques va baixar i de mica en mica el San Gabriel es va mostrar superior, en part per la diferència de divisió, en part pel desgast escapulat en dos dies de diferència. L'exeuropeista Asako, amb dos gols, i Aroa van certificar la remuntada local.


SAN GABRIEL: Brigid, Cristineta, Helena, Paola, Lauri, Carola, Nelly, Asako, Leti, Glòria i Carla. També van jugar: Norma, Villa, Aroa, Turmo, Muriana, Xiqui i Andrea.
EUROPA: Mònica, Alba, Tània, Kaky, Carlita, Pili Porta, Guiu, Ana Alcocer, Carla, Núria i Clara. També van jugar: Teixi, Andrea Porta, Vane, Granados, Marta i Mar.

ÀRBITRE: López Jiménez.
GOLS: 0-1 Granados (46'), 1-1 Asako (53'), 2-1 Asako (64'), 3-1 Aroa (76').

Font: CE Europa

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios