L’ajornament de partits atorga avantatge als respectius líders (Jornada 11)

By Jordi Nogués - diciembre 23, 2014


Dues de les jugadores més destacades del grup 5 cara a cara. La Laura Puiggros,
 del Mig Segrià, i la Paula Castañ, de l'EF de Fraga.
Foto: Antonio Vidal
Grup 5
Les lesions han castigat de manera severa el Soses FCF i ha obligat a jugar el determinant partit corresponent a la jornada 11, contra el CD Morell, cap a finals del mes de gener.
Aquest ajornament ha beneficiat a l’AEM. La seva victòria a casa per 16-1 contra el FB Solsona Arrels ha situat l’equip de la capital lleidatana com a líder; amb dos partits més que Soses FCF i CD Morell, però amb un avantatge de tres punts. Un partit sense història contra un dels cuers de la taula classificatòria.
A Fraga es va jugar el partit aplaçat corresponent a la jornada 2. Allà es ven veure les cares l’equip local, l’EF de Fraga, i el Mig Segrià. Amb un resultat clar —7-3— per les de casa, novament l’estat de gràcia de l’Ana Begué fou decisiva: cinc gols més al compte golejador de la fragatina, que ja en suma un total de 34 en vuit partits jugats.
Duel calent el disputat a Golmés, entre el CE Pla Urgell i l’AEAV Els Pallaresos; tots dos estan situats a la zona baixa de la taula classificatòria. L’equip tarragoní va mostrar la seva excel·lent defensa —el millor equip defensiu dels cinc darrers classificats— i va tenir-ne prou amb una única diana de la Irene Carrillo al minut setze de partit.
I, per acabar, el partidàs de la jornada.
Algú es pot creure que un equip marqui deu gols i no acabi guanyant un partit? Doncs anem a per quelcom més difícil. I si són dos els equips que fan deu gols cadascú i cap dels dos es capaç de guanyar?
Doncs això és el que va ocórrer al camp del Pardinyes CF: 10-10. Allà van jugar l’equip local contra l’EF de Tàrrega. Amb tots els quarts absolutament igualats, l’emoció va ser present fins als darrers instants. Amb un Tàrrega que el present redactor no entén la seva complicada situació a la taula classificatòria; disposa de prou bones jugadores per estar molt més amunt, però un sistema defensiu excessivament vulnerable. El Pardinyes CF, per la seva banda, viu de l’eficàcia golejadora de l’Ainoha Moreno; amb 58 gols amb deu partits pot assolir una marca difícilment igualable. També la defensa del Pardinyes es mostra excessivament vulnerable i això li ha restat un munt de punts que segur li faltaran al acabar la lliga.


Grup 1
El descans del Cambrils Unió CE ha deixat l’AEAV Els Pallaresos com a líder en solitari gràcies a la seva autoritària victòria al camp del CF Reus Deportiu. Allà on va caure el Cambrils Unió, l’equip dels Pallaresos ha ofert una demostració d’eficàcia i treball: 2-6; i a banda dels punts, és l’equip més golejador i menys golejat del seu grup. Un líder sòlid que sembla difícil preveure-li una caiguda.
El Tancat va imposar-se de manera clara al cuer, el CF Joventut Bisbalenca, per 11-0. Aquest resultat i la derrota a casa del Reus Deportiu, deixen a l’UD Tancat com a tercer classificat en solitari.
El Martorell AE escala posicions —també aprofitant l’ensopegada de l’equip del Baix Camp— i se situa quart gràcies a la seva victòria a casa contra un sempre lluitador i incòmode CD Fontsanta-Fatjó. Un treballat i valuós 5-1.
El FC Suburense va viure del seu millor joc tècnic per imposar-se a domicili al EFF Vilanova per un curt 2-4. Un Vilanova que potser mereixia més i que la seva posició a la taula —novè de dotze— no es demostrativa del seu joc.

Finalment, la FAE Atlètic Vilafranca escombrava sense pietat l’Òdena, en un matx jugat a la capital del Penedès, per 12-1 i li donava aire per aspirar a la tercera plaça de la taula classificatòria —ara només a quatre punts de distància—.



Jordi Nogués Aymerich

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios