La sub 16 femenina suma els tres primers punts

By Redacción - diciembre 19, 2014

La Selecció dirigida per Natàlia Arroyo ha guanyat a Castella i Lleó en el primer partit de la 1a fase del Campionat d'Espanya sub 16 femení, disputat al Mpal. Les Planes de Sant Joan Despí.
La Selecció Catalana ha dominat el joc des dels primers minuts, tot i que li ha costat superar la defensa ordenada de Castella i Lleó. Ha estat gràcies a una errada defensiva de Castella i Lleó que Carla Niubó ha pogut inaugurar el marcador al minut 25. Aquest gol ha animat a les catalanes que han començat a generar més perill.

Al minut 30, Catalunya ha trencat la línia del fora de joc amb una jugada on Ona Batlle s’ha plantat davant la portera rival, que ha refusat la rematada. Un minut més tard, hi ha hagut una triple oportunitat catalana amb una rematada al travesser de Carla Niubó i dues rematades posteriors que han tret les defensores castellanes de sota els pals. Castella no s’ha aproximat a la porteria de Gemma Font fins al minut 35, amb un xut que la portera catalana ha aturat sense problemes.

A la represa, Castella i Lleó ha seguit amb la seva defensa molt ordenada, dificultant-li la feina a Catalunya. Diferents rematades per part de la Selecció Catalana han precedit el darrer gol del partit, obra de Laura Galcerán amb una rematada amb l’exterior del peu dret arran de pal, fora de l’abast de la portera.

Amb aquest resultat de 2 a 0 la Selecció Catalana sub 16 femenina, dirigida per Natàlia Arroyo, ha aconseguit els tres primers punts del campionat. Diumenge s’enfrontarà a la selecció d’Extremadura, en el darrer partit de la 1a fase del Campionat d’Espanya.
Alineacions:
Catalunya: Gemma Font, Ona Batlle, Laia Aleixandrí (Berta Pujades, 75’), Berta Bou, Candela Andújar (Laia Muñoz, 57’), Carla  Niubó (Virginia Parella, 79’), Paula Fernández, Ivet Coll, Laura Galcerán, Anna Bernadí (Abril Rodríguez, 72’)i Helena Barco.

Castella i Lleó: Paula Mamolar, Sandra Mahamud, Lídia Iglesias, Elena Blázquez, Eva Arrue, Celia de  Pablos, Andrea C. Guerra, Lydia Álvarez (Alexia Blanco, 56’), Natalia Mata, Patricia Martín (Mercedes Ramos, 65’) i Marta Charle.

Gols: 1 – 0 Carla Niubó (25’), 2 – 0 Laura Galcerán (64’)