Grup 5- Torneig de Primavera

Alegria justificada per les noies CD Morell: Lliga i Torneig de Primavera;
un doblet meritori.

Grup 1
Un torneig curt sempre és susceptible de dur sorpreses i veure diferents evolucions en els equips. Això és el que ha passat al Municipal de Golmés. El CE Pla d'Urgell ha aconseguit la primera victòria de la temporada davant d'un desencertat CE Mig Segrià. Partit molt anivellat  i que al minut 55 tenia un marcador d'empat a un. I al 57 la Julia Felip ha desfet l'empat i ha donat els tres punts i una gran alegria a l'equip urgellenc.
El campió d'aquest grup ha estat el CEEF de Tàrrega. La seva victòria per 9-4 contra el FB Solsona Arrels —i tot un ple de triomfs— li han donat un campionat totalment merescut

Grup 2
El CD Morell ha aconseguit el doblet —Lliga i Torneig de Primavera— després de la treballada victòria contra la SE AEM. Un matx molt igualat i difícil, amb una anècdota que parla de la gran esportivitat que hi ha entre tots dos equips. El conjunt lleidatà es presentava a El Morell amb només set jugadores; sense possibilitat de fer cap canvi. Quan, al minut 36 s'ha lesionat una jugadora i l'AEM s'ha quedat només amb sis futbolistes, el CD Morell ha respost traient també una jugadora seva. El resultat ha estat de 5-1 però, com dèiem, el matx ha estat molt igualat; fins al minut 44 el resultat era d'empat a zero.
Unió d'il·lusió i veterania, aquesta és la clau de la important victòria
de l'EF de Fraga al camp dels Pallaresos

Per la seva part, gran victòria de l'EF de Fraga al camp de l'AEAV els Pallaresos. Aquest cop la conjunció de cadets, infantils, alevines i benjamines ha donat un bon resultat. Això sí, el matx ha resultat molt disputat i només al darrer quart l'equip aragonès ha pogut distanciar-se al marcador deixant un 2-4.

Més informació a la revista Futbol Femení CD Morell;

Grup1
Fundació E. Atletic Vilafranca "B" 4 - Cambrils Unió 7.—crònica de Maria del Mar Zamora
Les de Vilafranca van sortir amb un equip molt enfortit al Camp, amb la presència de les jugadores Elia Pelejà i Xènia Tena amb molta experiència, i buscant frenar l'habitual joc de toc de les Cambrilenques.
Les Vilafranquines, van sortir a pel partit i tres jugades claus a les dues primeres parts, anul·lades amb unes bones parades de la portera Cambrilenca Sandra Capitán, van evitar que el partit agafés un altre rumb.
L'encert i aprofitament de les arribades Cambrilenques a porteria durant els primers trenta minuts, amb les finalitzacions de jugades per part de Júlia Vernet decisives pel que seria l'avantatge al marcador, van fer que tot  l'atac i gol de les de Vilafranca es pogués, no anular, però si servir de coixí, per acabar un dur i difícil partit amb victòria per les Cambrilenques.
Partit amb un Vilafranca molt rocallós, preàmbul del que serà l'última jornada, on el Cambrils Unió es jugarà el Campionat de Lliga —amb el co-líder l'AEAV els Pallaresos— en un matx decisiu contra el tercer classificat, l'UD Tancat.
Molta sort noies, i aneu a pel tant desitjat triomf!!!!

Decisives les actuacions de la portera Cambrilenca Sandra Capitán.
Quatre gols va rebre de les Vilafranquines, dos de Elia Pelejá i un de
Mar López i Martina Gracia.
Un Vilafranca crescut amb la golejadora Elia Pelejá, no va deixar que
la portera Cambrilenca respires fins l' acabament del matx!!!

Resta de partits.—crònica de Jordi Nogués Aymerich
Amb aplaçaments i descans, només s'han disputat quatre partits en aquesta penúltima jornada de lliga.
El frec a frec, Cambrils Unió-els Pallaresos, deixa el darrer capítol per la definitiva pròxima jornada de lliga.
El matx més igualat ha estat el que enfrontava el CF Reus Deportiu contra el CF Suburense. Tot i que eren nou els punts que els separaven, al terreny de joc aquesta distància no s'ha vist. Al contrari, el factor camp ha jugat a favor de les locals —el CF Reus Deportiu— i aquestes s'han endut la victòria i els tres punts. Un matx igualadíssim —al minut 62 el resultat era de 4-4— i que a les acaballes un gol de la Marta París ha decantat cap a les reusenques.

Els altres dos partits no han tingut història. Els dos equips de la zona alta de la classificació han apallissat a dos de la zona baixa. La UD Tancat n'hi ha fet una dotzena a l'Òdena —12-0—. El Martorell AE, deu al CF Joventut Bisbalenca, —10-0.