OBJECTIU ASSOLIT: C.D. TRANSPORTES ALCAINE, 2 – C.F. IGUALADA, 3

By Redacción - abril 13, 2015

La Míriam Solias encarant una rival
L'Igualada Femení ha assolit l'objectiu de mantenir-se una temporada més, i ja serà la tercera, a la categoria de plata del futbol espanyol.
La visita a Zaragoza es podia complicar perquè les aragoneses necessitaven moltíssim la victòria per eludir el descens, però les igualadines han sabut jugar amb seriositat i, sobreposant-se a les adversitats han portat els 3 punts al sac.

El partit, en un matí de diumenge molt calorós, no podia començar més bé. D'una recuperació en defensa al primer minut de partit, n'ha sorgit una passada llarga cap a la Mariona que des de l'escaire de l'àrea ha engaltat un fort xut que posava l'Igualada per davant al marcador.

Amb la tranquil·litat de l'avantatge, les blaves han jugat una molt bona primera part, amb nombroses ocasions d'ampliar el marcador, que no es materialitzaven, però la jugada clau ha estat al 43 quan la Núria ha vist la segona groga i l'equip s'ha quedat amb 10 jugadores i, a la jugada següent ha encaixat el gol de l'empat.

Es preveia una segona part molt dura, amb inferioritat numèrica i el termòmetre que pujava cada vegada més i minvava les forces de les jugadores, però l'Igualada ha sabut jugar les seves cartes.

Una falta a prop de la frontal, l'ha xutat la Mariona amb potència, la pilota ha fet diversos rebots a l'àrea petita i finalment, l'Araceli ha aconseguit posar-la al fons de la xarxa. Aquest gol ha estat un gerro d'aigua freda per les saragossanes que anaven acusant el cansament i l'anar a remolc. L'Igualada se n'ha aprofitat i tot seguit la Mariona ha sentenciat el partit amb un xut potent a mitja alçada que la portera no ha pogut aturar. Amb mitja hora per endavant, les blanques han fet tots els esforços per aconseguir alguna cosa de positiu d'un partit que se'ls escapava, però només han aconseguit escurçar distàncies poc abans del final.

Les igualadines han sabut dosificar molt bé els esforços i el resultat i han tingut el premi al bon treball.
Cal destacar el debut amb l'equip de Segona Nacional de la joveníssima Míriam Bueno, jugadora del Juvenil-Cadet.
La setmana que ve l'Igualada rebrà el cuer, el Lloret, a les 5 de la tarda a Les Comes.


FITXA TÈCNICA:
C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Araceli Barroso, Marta Cuadras, Janet Mendoza (Míriam Bueno 46') (defenses), Jèssica Pablos, Núria Miquel, Míriam Solias (migcampistes), Mariona Marsal, Judit Pablos, Marina Salanova (Stefany Ferrer 63') (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.
C.D. TRANSPORTES ALCAINE: Nerea Gorria, Carolina García (Sara González 73'), Laura Boix, Alba Álvarez (Alejandra Bernal 84'), Naima García, Irene Garitano (Rocío Saro 63'), Diana Martín, Irene Gayarre, Elena Pradilla, Bárbara Gallego (Ana Sáenz de Pipaon 73'), Carolina D.P. Morales. Entrenador J. Luis Cornejo
GOLS: 0-1 Mariona (2'), 1-1 Naima (44'), 1-2 Araceli (55'), 1-3 Mariona (62'), 2-3 Naima (84')
ÀRBITRES: Héctor García Fernández – Esteban Hernández – Eduardo Mediavilla
INCIDÈNCIES: Targetes grogues Núria (22') (43'), Marta (35'), Bárbara (62'), Míriam Bueno (84')

Font: CF Igualada

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios