Grup 5
CEEF de Tàrrega i CD Morell es destaquen als respectius grups

Un CD Morell molt fort es va imposar clarament a l'EF de Fraga

Grup 1
El CEEF de Tàrrega ha donat un pas de gegant guanyant el seu màxim rival en aquesta competició, el CE Mig Segrià, per 6-2. Una victòria prou ampla perquè la gent de Torrefarrera hagi de fer un veritable miracle per capgirar un gol average ben desfavorable. I això que al minut deu de partit les visitants guanyaven per 0-2. Però l’equip local, amb tres cadets a les seves files —quan la normativa només n’admet dues— ha capgirat el marcador i al minut vint-i-cinc ja guanyaven per 3-2. El final del partit ha estat un festival local, amb quatre dianes més.
A l’altre partit, disputat entre el CE Pla d’Urgell i el FB Solsona-Arrels —jugant al camp del primer—, les visitants han demostrat que els hi tenen presa la mesura a l’equip que juga a Golmés. Tot i això, les locals s’han avançat al minut 25, però en un final trepidant les noies de Solsona ha capgirat el marcador i s’han acabat enduent els tres punts.

Grup 2
A l’altre grup la falta de jugadores de l’AEM ha obligat a suspendre el partit que l’enfrontava a l’AEAV els Pallaresos; en les tres jornades disputades fins ara les noies de Lleida només han pogut jugar un partit.

L’altre partit ha vist un CD Morell imponent davant d’un renovat EF de Fraga. Jugat al camp tarragoní, les noies morellenques ha ofert un partidàs que ha fet miques la resistència aragonesa i han demostrat una gran superioritat tàctica, tècnica i física. Tot i haver estat un partit noble, el CD Morell ha acabat jugant amb només sis jugadores degut a quatre lesionades. L'equip de Fraga, per la seva part, continua la seva encertada política de apostar per jugadores molt joves; avui, dues alevines de primer any han fet un partit prou complert.

Jugadores de diversos tamanys i mides van veure's les cares al Municipal del Morell.

Enllaç al vídeo del partit entre el CD Morell i l'EF de Fraga;

Enllaç a la revista digital Futbol Femení Morell;

Grup 1
Cambrils UE- CE Òdena: 22-1.— crònica de Maria del Mar Zamora
Només la bona actuació de la portera de l' Òdena va fer que " la màquina de fer gols" del Cambrils quedés refrenada durant les dues primeres parts.
Després el ritme Cambrilenc, tot i la diferència al marcador, ja no va baixar i aquest, amb un Òdena fet malbé i incapaç de frenar les Cambrilenques, es va disparar...
Les jugadores del Cambrils una vegada més van mostrar aquest " Tiqui-Taca" que tan bons resultats li està donant, ajudat del bon joc de l'equip, amb unes porteres al darrera molt fermes tot i que ahir no van poder lluir al màxim les seves qualitats, tot conduit per un cos tèccnic capaç de extreure el màxim profit d' aquest veritable joc d' equip.
Tres jornades, per enllestir la lliga, en aquest grup 1 on el triomf final d'un dels dos equips capdevanters, Cambrils Unió i Pallaresos, es posa sobre la taula cada Setmana!!

Festival Cambrilenc, frenat amb l' actuació més que bona de l' Aina
Pérez, la portera de l'Òdena, que va tenir molta feina sota els pals

Més que un equip! Cinc gols per l'Andrea Moral, cinc més per la Katerina Mira,
quatre per la Mar Dalmau, tres per la Júlia Vernet, dos de la Paula Galvé i Alexia,
i un per la Sara i l'Ariadna Costa

A la finalització del matx, només es podia que felicitar a la portera
de l'Òdena, l'Aina Pérez; que tot i els gols rebuts en va evitar molts més.

Resta de partits .—crònica de Jordi Nogués Aymerich
L'AEAV els Pallaresos continua la seva lluita amb el Cambrils Unió; ara, una ensopegada tindria un resultat fatal i donaria la lliga al rival.
Però les noies dels Pallaresos han fet una bona feina al Camp de l'EFF Vilanova. Tot i ser un rival prou llunyà —trenta-un punts els separaven abans de la present jornada—, no ha estat gens fàcil per les visitants. Al segon quart començava amb un empat a dos tot i la superioritat visitant. Però un autogol de les de casa ha trencat definitivament el partit. Aleshores s'ha vist la força del co-líder de la lliga deixant un resultat final de 3-7 i emportant-se els tres punts cap a els Pallaresos.

La resta de partits no va deparar cap sorpresa; els situats a la zona alta de la classificació es van imposar las de més avall. La UD Tancat va guanyar al Fontsanta-Fatjó CD per 7-0. L'Atlètic de Vilafranca, 10-1 a CF Joventut Bisbalenca. I el Martorell AE, 8-1 al FC Santfeliuenc.