La gironina Esther Sullastres opta a jugar el Mundial de futbol femení

By Redacción - mayo 10, 2015

Font: Diari de Girona
Espanya debutarà el mes que ve en un Mundial de futbol femení i en la selecció que presentarà el tècnic Ignacio Quereda hi podria haver una representant gironina: la portera torroellenca del Transportes Alcaine de Saragossa, Esther Sullastres, és una de les cinc jugadores de la seva demarcació que va ser inscrita en la preselecció. Demà al migdia (13.00) sabrà si supera el tall definitiu o és una de les dues excloses. El Mundial es disputarà a Canadà i els rivals de la selecció espanyola, que mai havia disputat una fase final de la Copa del Món femenina, seran per començar Costa Rica (9 de juny), Brasil (13) i Corea del Sud (17).

Sullastres va formar-se a l'Estartit, club amb el qual va debutar a l'antiga Superlliga quan només tenia 15 anys. Amb 19 va fitxar pel Barça, però només hi va estar una temporada "perquè no m'agradaven els estudis de tècniques d'alimentació que havia començat i voliaEsther Sullastres durant un partit d´aquesta temporada.  fer veterinària, que era el meu objectiu inicial". La temporada següent li va arribar l'oportunitat fitxant pel Transportes Alcainde de Saragossa, amb el qual aquest any ha mantingut la categoria a Primera divisió després d'una victòria per 0-1 en el darrer partit al camp del Collerense. A la capital aragonesa es va poder matricular per fer la carrera que desitjava i afirma que és "feliç" en aquesta etapa de la seva carrera. "Si volgués podria tenir opcions per jugar a l'estranger però això voldria dir no continuar els estudis i els diners que faria si bé em permetrien viure, no hem servirien per quan deixés el futbol", argumenta.
La jugadora gironina és una de les 35 preseleccionades. Afirma que per a ella ja és un "orgull" haver arribat fins aquí. Diu que no està nerviosa a l'espera de saber la llista definitiva de Quereda. Sullastres ha sigut una habitual en les categories de formació espanyoles i els tècnics la veuen com una de les porteres amb més projecció del país, als seus 22 anys.
Aquesta torroellenca va començar a jugar a futbol "al pati de l'escola, on com que era una nena, els nens em feien posar de portera". Li va agradar i va demanar als pares poder jugar en un equip. L'oportunitat li va arribar a l'Estartit, on el seu pare és directiu. Amb 15 anys ja jugava a la Superdivisió i del seu pas pel Barça en destaca l'haver pogut guanyar Lliga i Copa, i disputar la Lliga de Campions.
Font: Jordi Roura

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios