Laura Casanovas marcha a los EE.UU

By Redacción - junio 26, 2015

Fuente: Sentiment Perico
Laura, capitana del Espanyol B, ha puesto punto y final a su trayectoria con el RCD Espanyol, al marchar a los EE.UU en el Soccer Central Connecticut State University. Una oportunidad de las que se presentan muy pocas en la vida. Recordemos que también marchó en EE.UU. durante la temporada la que también fue capitán del filial y jugadora del primer equipo (donde no dispuso de oportunidades) Mayra Tárraga. La situación en el fútbol femenino es tan crítica, que ya no sólo no se pueden mantener los puntales del primer equipo, sino que también por causas varias, marchan las jóvenes promesas del filial.

Laura Casanovas Díaz (San Lorenzo Savall, 2/08/1995), llegó a la entidad españolista en 2012 procedente del FC Sant Cugat Esport para incorporarse al Femenino "C" de la entidad perica. Ascendió al filial donde ha jugado las dos últimas temporadas, dando incluido el salto al primer equipo en el tramo final de liga. Se ha querido despedir de la afición perica dejando estas líneas publicadas en su página personal de facebook


“Ahir van acabar tres anys increibles portant la samarreta del RCDEspanyol. Des de que vaig arribar m’he sentit com a casa, com si portés tota la vida allà… I això no ho fa un club, un nom… Ho fan les persones que en formen part i m’han acompanyat durant aquest temps. Haig de donar les gràcies per haver-me fet millor futbolista i millor persona, aquí he aprés part del que sóc i se fer ara, el fet de portar un escut com aquest, et fa formar part d’una familia…

M’han ensenyat a valorar, respectar, patir, disfrutar, guanyar i perdre. Pero sobretot he tingut el plaer de sentir la gran força d’aquest sentiment, portar el braçalet amb el gran 21… Això son valors i espero tornar-los a sentir i portar en un futur. Per altra banda, desitjo que el femení acabi tenint el reconeixement que es mereix per tot el que ha donat a la seva història, s’ho mereix, i ens ho mereixem, tornarem a créixer!

I per acabar, agraïr a totes les companyes, entrenadores i entrenadors i fisios, per aquests tres anys, que fan possible que pugui fer un salt per continuar aprenent i creixent. Gràcies de tot cor maravellosa minoria!

Res mai s’acaba si alguna cosa t’ho recorda.”

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios