Pre-temporada CD Morell infantil-cadet

By Jordi Nogués - agosto 31, 2015

Una pre-temporada ben carregada per l’infantil-cadet femení del CD Morell

És manté la mateixa base de l'equip que la temporada 14/15 va proclamar-se campió de Lliga i Copa Primavera


La pre-temporada ha arrencat pel nou infantil-cadet femení del CD Morell. Un bon gruix de la plantilla que conformava l’infantil-aleví que la passada temporada va ser campió de Lliga i Copa Primavera en serà el pal de paller. Amb un bloc estable amb dos anys d’experiència i, com a mínim, dos més per endavant, la continuïtat és el principal aval d’aquest grup de joves esportistes que gaudeixen de l’esport més enllà dels resultats, o de victòries o derrotes. 
Amb la també continuïtat d’en Xavi Olivenza al capdavant del grup, l’entrenador ha programat una pre-temporada dura i molt exigent. Més enllà dels resultats, la idea és preparar molt bé l’equip de cara a la primera setmana d’octubre: quan començarà el futbol oficial, amb la disputa de la Lliga infantil-cadet femenina. 
Sessions d’entrenaments a la platja i al municipal d’El Morell, i tot un seguit de partits amistosos contra rivals molt potents seran el camí que servirà de preparació de cara a la difícil temporada que vindrà a continuació. 

Aquests seran els amistosos: 


  • dissabte 12 de setembre: CD Morell- UD Cirera; hora: 12:30
  • dissabte 19 de setembre: UD Tancat- CD Morell; hora: 16:00
  • diumenge 20 de setembre: CD Morell- Reus Deportiu; horari per confirmar. 
  • dissabte 26 de setembre: CF Igualada- CD Morell; horari per confirmar. 


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios