El Sant Gabriel s’escapa del descens (0-1)

By Redacción - marzo 22, 2015

Carla Gómez anota el gol del triomf al camp del Tranportes Alcaine i treu a l’equip de la zona crítica deu jornades després. Festa grossa la que es va viure ahir al Municipal Pedro Sancho de Saragossa. Fent un partit menys brillant que a la primera volta (1-1), el Santgra en va tenir prou amb aprofitar la seva primera ocasió clara per endur-se els tres punts.

Transportes Alcaine i Sant Gabriel van protagonitzar uns primers minuts de transició, apostant més per conservar la seva porteria que per buscar l’atac. Després d’una mà espectacular de Brígid en un xut de Sara Sanaú, les adrianenques obririen la llauna.

Apareixent en els moments importants, igual que durant tota la temporada, Carla Gómez transformaria una pèrdua defensiva del Transportes en el 0 a 1. La davantera del Santgra sorprenia Larqué amb un xut des de fora de l’àrea que s’acabaria colant a l’interior de la porteria aragonesa (29’).

Sense concedir cap opció en defensa, el Sant Gabriel marxava al descans amb un resultat molt favorable, però encara restaven 45 minuts que es farien llargs. Ja a la segona part, el Transportes Alcaine miraria de reaccionar amb més cor que joc, disposant d’algunes ocasions perilloses.

Sandra i Sara Sanaú es plantarien soles davant de Brígid en dues aproximacions a l’àrea que no acabarien en gol per ben poc. L’actuació de la portera blava, decisiva per conservar el resultat, evitaria mals majors i donaria força al Santgra per sortir al contraatac.

L’equip de Toni Camacho no aconseguiria finalitzar correctament les seves jugades en transició, però Sara Sanaú tampoc estaria fina en un últim xut per empatar que marxaria alt.
Quasi en temps afegit, Toni Camacho donaria entrada a Muri i Andrea Garcia per Carla Gómez i Beni, amb l’objectiu de fer córrer el rellotge. Finalment, el Santgra aconseguiria mantenir el triomf per la mínima, enduent-se una enorme alegria cap a Sant Adrià.

D’aquesta manera, el Sant Gabriel suma la cinquena victòria de la temporada, la segona lluny de Sant Adrià. A l’espera de la resta de partits del cap de setmana, el conjunt de Toni Camacho supera a la Fundación Albacete (14), que rep avui a l’Oviedo Moderno (30).

Després de deu jornades en zona de descens, el Sant Gabriel dorm fora de la zona crítica i demostra que serà un adversari molt complicat en tots els partits que resten fins al final de la temporada. El gol de Carla Gómez, el seu tretzè del curs, dóna ales a l’equip.

Font: Bernat López