L´Espanyol tot i mereixer més no pot passar de l´empat davant el Sta. Teresa (1-1)

By Redacción - marzo 22, 2015

El primer equip femení de l'Espanyol va tornar de la seva visita a Badajoz amb un punt més a la classificació. Les de José Antonio Montes van mostrar-se superiors a les seves rivals i van dominar el joc però el gol de Lombi abans del descans va ser igualat en el primer minut de la represa. Tot i les oportunitats de les que van gaudir les espanyolistes no van tenir la sort de cara per desfer l'empat amb el que va concloure el partit.

La primera meitat va ser un autèntic monòleg blanc-i-blau, dominant des del primer minut de joc a les seves rivals. Les jugadores de Montes eren les encarregades de proposar el futbol i de portar les oportunitats a la porteria contrària.

Ja en el minut 15 de joc va arribar una de les més clares de tot el partit, una doble ocasió de Paloma i Lombi que van posar a prova a Miriam amb dos xuts a boca de canó que va salvar la portera extremenya. Yaiza també va ser la protagonista d'una nova oportunitat per estrenar el marcador, amb una internada per la banda dreta va centrar per la rematada de Lombi que no va poder impactar bé la pilota i va marxar a fora per poc.

El rellotge anava corrent i les ocasions s'anaven acumulant del costat espanyolista. Una falta al mig del camp servida per Mendoza la va tornar a rematar Lombi però de nou va trobar a la portera local com a obstacle en el seu camí cap al gol. Però quan semblava que el 0-0 seria el marcador al final del primer temps, una nova falta, aquesta vegada a la frontal de l'àrea, la va executar Pereira amb una autèntica canonada que va salvar en primera instància Miriam però res no va poder fer davant de Lombi que va caçar el refús i va convertir el 0-1.

Malauradament, l'alegria va durar el que va durar el descans i és que en el primer minut de joc, un servei de banda penjat dins l'àrea d'Irina el va rematar Estafanía amb el cap per col•locar l'empat al marcador.

Arrel d'aquest gol les locals van intentar fer una passa endavant provant d'intimidar a les blanc-i-blaves que van acusar el cop del gol en aquest tram de partit. Però de nou, van tornar a agafar les regnes del joc i van gaudir d'ocasions sobrades per emportar-se la victòria cap a casa. Bárbara va tenir opcions amb una internada per la banda esquerra que va finalitzar amb un xut que va sortir massa creuat i, acte seguit, la mateixa Bárbara va centrar perquè Lombi rematés a les mans de la portera.

La més clara de totes va arribar a cinc minuts pel final del partit, una centrada de Lombi que poc a poc es va anar enverinant i quan semblava que la pilota acabaria al fons de la xarxa, Miriam va tornar a salvar el seu equip amb una mà que va evitar l'1-2 i la victòria perica.

Fitxa tècnica:

Santa Teresa CD: Miriam, María Luisa, Parralejo, Laura Folch, Mireya (Diana, min.85), Estefanía (Marta, min.90), María Neira, Sara (Vania, min.45), Tamara, Fatima (Patricia, min.89) Alexandra i María Ángeles.
Femení: Irinia, Kenti, Inés, Pereira, Estíbi, Bárbara, N. Mendoza, Pomares (Troyano, min.75), Lombi, Paloma i Yaiza.

Gols: 0-1, Lombi (min.45) i 1-1, Estefanía (min.46).
Àrbitre: Sr. Manuel García Gómez. Va amonestar María Luisa, Fátima i Estefanía.
Incidències: Viejo Vivero. El primer equip femení de l'Espanyol va ser rebut a l'hotel per el CF Valdepasillas, vinculat a l'escola del RCD Espanyol.

Font: RCD Espanyol